Vänsterpartiet Norrköping

Firande och framåtblick på medlemsmöte

Firande och framåtblick på medlemsmöte

På vårt första medlemsmöte efter valet firades valframgångarna med kaffe och popcorn. Nya medlemmar strömmar till – och ännu fler är varmt välkomna.

Under året har Vänsterpartiet i Norrköping vuxit med runt hundra medlemmar. Ungefär lika många personer jobbade aktivt för partiföreningen under valrörelsen. Det bar frukt, med ett valresultat på 8,2 procent i kommunvalet.

– Ett stort tack för alla fantastiska insatser, sa Nicklas Lundström, vänsterns förstanamn på kommunfullmäktigelistan, innan det firades med popcorn i ABF:s lokal vid Skvallertorget.

– Vi är för många medlemmar nu för att få plats i vår egen partilokal, konstaterade Nicklas glatt.

Partiledare Jonas Sjöstedt sände live under kvällen, för alla medlemsmöten som hölls samtidigt runt om i landet. Även han var överväldigad över det engagemang som funnits under valrörelsen, och nämnde Norrköping som ett lysande exempel.

– Jag har mött många unga människor som sagt att de röstat på oss för att vi ger dem hopp om en bättre framtid. Nu ska vi förvalta det fina förtroendet och fortsätta bygga en stark rörelse – tillsammans, sa Jonas Sjöstedt.

Dela den här sidan:

Dela
Tweet
E-post