Vänsterpartiet Norrköping

Kampanja som Bernie Sanders!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kampanja som Bernie Sanders!

Under april 2018 arrangeras en utbildningsturné för Vänsterpartiet med Grayson Lookner som arbetade i Bernie Sanders presidentvalskampanj 2016.

Tisdagen den 10 april var Grayson Lookner på ABF i Norrköping och pratade inför en fullsatt sal i Bergslagsgården.

Grayson arbetade som delstatsorganisatör i fem delstater under Sanders primärvalskampanj. Inför det brittiska valet 2017 utbildade Grayson aktivister för Labour och Momentum.
Nu är han i Sverige och Vänsterpartiet Östergötland arrangerade kvällen, i syfte att bredda samarbetet mellan den europeiska och amerikanska vänstern.

Utbildningen riktade sig till de som vill delta i Vänsterpartiets valkampanj 2018 och är baserad på den utbildning som genomfördes i Storbritannien 2017.

Vi fick i första hand lära oss hur man på ett effektivt sätt kan möta och övertyga väljare på stan, vid dörrknackning eller i telefon. Det var ett intressant och inspirerande föredrag, och vi fick själva i grupper, prova på de metoder han Grayson lärde ut.

Zetkin Foundation i Malmö står bakom Grayson Lookners besök i Sverige, och Vänsterpartiet Östergötland stod bakom arrangemanget på ABF på tisdagen.

Dela den här sidan:

Dela
Tweet
E-post